Apple reparatie in Amsterdam is super!

Ik ben gek op het geven van cadeau en dat is iets wat al mijn trouwe lezers inmiddels wel weten. Ik verdiep me altijd in het geen wat een familielid of vriend echt wil hebben. Laatst was het weer zo ver, mijn neefje was jarig en ik wilde een top cadeau voor hem uitzoeken. Ik vond het erg lastig om het juiste cadeau voor mijn neefje te vinden omdat ik niet heel goed wist wat hij leuk vond. Een ding wist ik gelukkig wel en dat was dat zijn iPhone pas geleden kapot gevallen was. Hij baalde hier enorm van want hij had zijn telefoon pas nieuw gekocht. Hij had zelf geen geld om de telefoon te laten repareren en daarom leek het mij een goed idee om dit voor hem te laten doen. Ik wilde dus zijn telefoon laten repareren maar moest alleen nog weten waar ik dit kon doen. Na goed zoeken kwam ik uit bij Apple reparatie in Amsterdam , hier kan je je iPhone voor een leuke prijs laten repareren en dit leek mij wel wat. De website van het bedrijf ziet er overigens erg goed uit en zoals ik al zei zijn de prijzen scherp.

Hij is er super blij mee

Inmiddels is zijn verjaardag al geweest en heb ik hem geld gegeven om zijn iPhone te laten maken bij Apple reparatie in Amsterdam. Hij heeft dit een paar dagen geleden gedaan en vertelde me dat zijn telefoon weer helemaal goed is. Hij was mij dankbaar en ik heb hem dus het juiste cadeau gegeven!