koffie_16Barista

Een barista is iemand die je eigenlijk wel een kok mag noemen onder de koffie. Een barista is een man of vrouw die gespecialiseerd is in allerlei soorten koffie en hier veel verschillende dingen mee kan doen. Een barista is vooral gefocust op espresso.

Jaarlijks zijn er vier wedstrijden waarin barista’s mee kunnen doen. Hierin kunnen zij laten zijn wat zij wel allemaal niet in huis hebben. Als je barista bent, oefen je als het ware een echt vak uit. Het is niet zomaar een baan, om barista te worden moet je echt goed kunnen zijn. Bij de wedstrijden moeten de barista’s vier espresso’s, vier cappucino’s en vier koffiespecialiteiten klaarmaken. Er zijn zelfs wereldkampioenschappen voor dit bijzondere vak.

Ook bij koffiemobiel.com kun je jouw eigen barista inhuren. Deze man of vrouw verzorgt voor jou, jouw familie en vrienden de beste koffie die je ooit geproefd hebt. Je kunt een barista inhuren voor bijvoorbeeld een feestje of een receptie waar de drankjes perfect moeten zijn. Met een barista van koffiemobiel.com zul je niet teleurgesteld worden. Je zult versteld staan van wat de barista’s allemaal voor jou kunnen maken, en natuurlijk hoe de koffie zal smaken.

Ook kun je bij koffiemobiel.com genieten van de heerlijke hapjes die bij de koffie horen. Denk daarbij aan lekkere cupcakes of appelflappen. Je kunt voor koffiemobiel.com een offerte aanvragen via de website. Ben jij ook zo enthousiast over een geweldige barista en wil je gebruik maken van de leuke koffiemobiel? Neem dan snel een kijkje op de website!