Batterijen en accu van www.bizzix.nl

logo

 

Apple producten zijn voorzien van speciale batterijen of accu die efficiënt zijn, licht van gewicht en langer meegaan. Wat zijn dit voor batterijen? In zowel Apple Iphones, macbooks als Ipads worden de speciale Lithium-Ion batterijen gebruikt. De batterijen kan je voordelig aanschaffen op www.bizzix.nl.

Batterij of accu vervangen

Je telefoon of macbook voor reparatie laten opsturen kost tijd en soms veel geld. Het vervangen van een batterij of accu van een Apple product echter is vrij eenvoudig. Je hebt er wel het juiste gereedschap voor nodig. Met speciale schroevendraaiers kan je de schroefjes losdraaien waarachter de batterij of accu verborgen zit. Dit is een uiterst secuur werkje maar het scheelt een hoop geld en tijd.

Stroomzuiger

Het is een vaak gehoorde klacht van alle mobiele telefoonbezitters, en met name Iphone en smartphone bezitters. De batterij is erg snel leeg. Dit kan misschien het gevolg zijn van overmatig telefoongebruik. Een aantal tips om je batterij langer te laten meegaan zijn om ten eerste bluetooth en pushmail uit te schakelen, je telefoon uit te zetten als je niet in staat bent om op te nemen en helderheid en schermverlichting iets lager te zetten.
Het apple apparaat werkt ook beter bij een bepaalde temperatuur van 17 tot en met 22 graden. Helaas valt dit niet te sturen als je in Nederland of België woont.

total_apple_magsafe_oplader_45watt front_accu_apple_powerbook_12_inch_a1012

Kortom het is vrij gemakkelijk om uw batterij of accu te vervangen er zijn op internet veel filmpjes te bekijken hoe je dit precies moet doen.