Cadeau ideeën voor haar

Voor vrouwen een cadeau verzinnen gaat toch altijd wat makkelijker dan voor mannen. Wil je je moeder, vriendin, (schoon)zus, oma of tante op een leuke en originele manier verrassen? We hebben de meest leuke en handige verjaardagscadeau tips voor vrouwen op een rijtje gezet.

  • Interieur accessoires

Kaarsen, waxinelichthouders, planten, fotolijstjes, lampen of kussens voor op de bank. Kijk goed wat de hoofd kleuren in haar interieur zijn en ga opzoek naar accessoires die daar het beste bij passen.

  • Geuren

Als je haar goed kent weet je wat ze lekker vindt qua geurtjes. Je kunt kijken naar veel verschillende soorten parfums. Er zijn genoeg geuren die altijd goed zijn zoals Alien of Si. Maar kijk ook eens naar geurstokjes voor in huis. Dat laat haar huis altijd lekker ruiken.

  • Manicure

Je kan haar een rust momentje geven door middel van een manicure bij de nagelsalon. Maar wat nog leuker is om haar zelf een Gel nagellak startpakket te geven. In dit pakket zitten alle middelen om haar eigen Gellak nagels te creëren. Het pakket bevat een led lamp, een base coat, een top coat en een gel nagellak in een kleur naar keuze.

  • Cadeau bonnen

Met een cadeau bon zit je altijd goed. Een van haar favoriete kledingwinkel, een parfumerie of bol.com, nu weet je zeker dat je iets geeft waar ze iets aan heeft.

  • Wijn pakket

Welke vrouw houdt niet van wijn? Koop het in zijn geheel of zoek zelf bij elkaar. Een lekkere wijn, wat borrelnootjes en een mooi schaaltje.

Veel geef plezier!