Concept van de E-sigaret werkt!

01Concept van de E-sigaret werkt!

Omdat mijn vriend en ik in een toch wel wat serieuzer stadium beginnen te komen in onze relatie, hebben we het weleens over de toekomst. We zijn van plan in elkaar en in deze relatie te investeren, want het voelt gewoon goed, alles klopt. Natuurlijk kan ik hem soms wel achter het behang plakken maar over het algemeen gezien is deze man gewoon alles wat ik verwacht en verlang van een man, de klik is gewoon goed en het gevoel ook. We zijn op zoek naar een leuk huis om samen in te trekken en hebben het zelfs al gehad over een kindje dat we eventueel willen nemen. Met het oog daarop heb ik vast besloten te stoppen met roken. Ik wil de zaken vast voor zijn, en niet dat we straks echt serieus bezig gaan met een kindje te plannen en dat ik dan nog steeds aan het roken ben. Ik stop dus nu vast, zodat ik tenminste goed voorbereid ben. En ik heb het ideale middel gevonden om het roken af te bouwen en straks zelfs helemaal te stoppen, en dat wil ik jullie niet onthouden: de E-sigaret. Voor mij is de E-sigaret een hele ontdekking, want ik had nog nooit van het bestaan ervan gehoord. Je kan ervoor kiezen er nicotine bij te doen en dat doe ik nu ook de eerste periode nog. Je moet niet vergeten dat je lichaam er namelijk gewoon om vraagt. Toch heb ik ook nog een andere E-sigaret z├│nder nicotine en ik merk nu al dat ik die steeds vaker al gebruik, het werkt dus gewoon, deze methode! Ik kan de E-sigaret daarom iedereen aanraden, ook de mensen die niet eens van plan zijn te stoppen. Het is een prima vervanger van roken, want het gevoel is hetzelfde, alleen zitten al die schadelijke stoffen er gewoon niet in!