De beste originele kerstpakketten voldoen aan deze drie eisen

Wil je dit jaar iets speciaals doen en originele kerstpakketten bestellen voor jouw personeel? Dan weet je waarschijnlijk wel dat je geen gemakkelijke taak op je schouders neemt. Unieke en originele kerstpakketten moeten aan een aantal eisen voldoen en zelfs dan weet je nog niet zeker of je iedereen tevreden kunt stellen. De beste manier om een origineel pakket te vinden is door naar overeenkomsten te zoeken die alleen voor jouw personeel gelden. Dat zijn dan vaak kenmerken die te maken hebben met het bedrijf waarvoor jullie werken. Op die manier maak je kerstpakketten die duidelijk alleen voor hen bestemd zijn en die voor iedereen vertrouwd en herkenbaar voorkomen. Dit is allemaal het beste uit te leggen door middel van een aantal voorbeelden.

Originele kerstpakketten zijn van het bedrijf afkomstig

Eén van de kenmerken die iedereen gemeen heeft is dat jullie allemaal werken voor hetzelfde bedrijf. Het is dus belangrijk om daarop in te spelen en dat doe je door een kerstpakket te kiezen dat duidelijk van jou afkomstig is. Kies voor een kleur die overeenkomt met de belangrijkste kleur in je huisstijl. Iedereen herkent dat direct. Laat het logo van jullie bedrijf aanbrengen op de verpakking van je kerstpakketten. Op die manier laat je duidelijk zien dat deze specifiek voor jouw personeel bedoeld zijn en voor niemand anders. Je personeel krijgt dan een gevoel van saamhorigheid en voelt zich trots om voor jullie bedrijf te werken.

Een artikel dat overeenkomt met wat jullie doen

Een ander punt dat iedereen gemeen heeft is wat jullie leveren of produceren. Met dat in je achterhoofd kun je originele kerstpakketten samenstellen door er op een grappige manier met het artikel naar te refereren. Een goed voorbeeld is een wollen muts in kerstpakketten voor een bedrijf dat natuurlijke isolatiematerialen installeert. Iedereen begrijpt direct waarom je voor dit artikel hebt gekozen en omdat je een kenmerk neemt dat iedereen met elkaar deelt, voelen ze zich daar direct ook vertrouwd mee. Goede originele kerstpakketten hebben altijd een link met wat jullie in het bedrijf voor elkaar krijgen met elkaar. Ook hier komt dan weer een gevoel van trots om de hoek kijken.

Een thema dat een verhaal vertelt

Een laatste manier om je originele kerstpakketten helemaal compleet te maken is door te kiezen voor een thema dat voor jullie iets betekent. Het beste denk je dan terug aan de belangrijkste prestaties die jullie het afgelopen jaar samen geleverd hebben en waar je waardering voor wilt laten zien. Heeft iedereen extra inzet getoond zodat jullie van een regionale- naar een nationale dienstverlening over hebben kunnen stappen? Kies dan voor originele kerstpakketten met een Hollands thema. Je laat je personeel niet alleen zien dat je de extra inzet hebt opgemerkt, je vertelt ze ook wat je specifiek waardeert.

De beste originele kerstpakketten vind je online bij Kerstpakketten TIP. Kies een geschikte winkel, gebruik de filters om het assortiment te bekijken en je vindt ongetwijfeld een kerstpakket waardoor jouw personeel weer gemotiveerd aan het nieuwe jaar begint.