De Hema heeft talloze mogelijkheden voor bijzondere foto’s

268Wat is er leuker dan een persoonlijke foto cadeau te geven? Een foto van geliefden bij elkaar, of van een bijzonder moment dat je voor altijd vereeuwigd wilt zien? Samen met mijn drie zussen heb ik het afgelopen jaar toevallig een fotoshoot gedaan. We zijn alle vier stuk voor stuk ‘redheads’ en het is dus een kleurrijke bende als je ons bij elkaar zet – en dan hebben we het nog niet eens over onze temperamentvolle karakters gehad!

Talloze mogelijkheden voor bijzondere foto’s bij de Hema

Voor mijn ouders wilden we deze kerst iets speciaals doen en dus ben ik eens gaan zoeken naar een drukservice die de kleuren goed zou weten te behouden, die zogezegd een goede kwaliteit in de afdrukken hanteert. Ik kwam daarbij uit bij Hema foto’s en kan het je echt aanraden de website eens te bekijken en je te laten overtuigen van de mogelijkheden die dit warenhuis de klanten aanbiedt. Zo heb ik er uiteindelijk voor gekozen onze foto op canvas uit te laten printen en het resultaat is echt prachtig geworden. Hieronder een indruk van de mogelijkheden die je bij dit soort Hema foto’s allemaal hebt.

Print

Zoals je kunt zien heb ik niet overdreven, de mogelijkheden zijn eindeloos om echt een leuk cadeau voor je geliefden voor elkaar te krijgen. Wij zijn in elk geval erg benieuwd op welke bijzondere plek onze ouders deze foto van mij en mijn zussen gaan hangen zodat ze ons – al zijn we dan allemaal al gevlogen en hebben we het ouderlijk nest verlaten – altijd toch nog dichtbij zich hebben!