Een aantal tips voor het organiseren van een feest tijdens oud en nieuw

Veel mensen vinden oud en nieuw de leukste feestdag van het jaar. Samen met je vrienden of familie het afgelopen jaar uitzwaaien en het begin van het nieuwe jaar uitbundig te vieren. Uiteraard met een hoop oliebollen, vuurwerk en champagne. Bij oud en nieuw hoort een feestje. Je kunt ervoor kiezen om een evenement te bezoeken of om zelf een feest te organiseren. In dit artikel geef ik een aantal handige tips voor als je zelf een feest wil organiseren voor oud en nieuw. 

Haal voldoende eten en drinken in huis

Tijdens oud & nieuw drinken de meeste mensen om 12 uur een glaasje champagne om het nieuwe jaar te vieren. Gedurende de avond zullen veel gasten wijn of bier willen drinken. Daarnaast is het ook altijd handig om genoeg frisdrank in huis te hebben voor de mensen die geen alcohol drinken of voor minderjarigen. Als het om eten gaat, is een geslaagd oud en nieuw feest niet compleet zonder oliebollen en appelbeignets. 

Aankleding & vuurwerk

Een oud en nieuw feest is niet compleet zonder een mooie aankleding en vuurwerk. Voor de aankleding van een oud en nieuw feest, zie je voornamelijk de kleuren goud, zilver of zwart. Zo kun je er voor kiezen om slingers en ballonnen in deze kleuren te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om er een themafeest van te maken. Iedereen die uitgenodigd is voor jouw feestje moet gekleed zijn in het zwart, goud of zilver. Daarnaast hoort het er ook bij om vuurwerk af te steken. Dit kan van alles zijn. Van sterretjes tot aan grote potten siervuurwerk.

Ben je op zoek naar de juiste versiering voor jouw oud en nieuw feest? Dan raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen bij Party Love.