Een ballonvaart in Brabant geven als cadeau

Omdat mijn moeder er eigenlijk al jaren droomt van een ballonvaart in Brabant en zij eigenlijk nooit echt actie in heeft ondernomen, ben ik eens op internet op zoek gegaan naar een goed adres waar ik dit voor een goede prijs voor haar alsnog kan gaan organiseren. Samen met mijn broer en andere zus hebben wij besloten om haar dit cadeau te doen voor haar verjaardag. Hiermee hebben wij natuurlijk het perfecte cadeau gevonden voor haar. Een ballonvaart Brabant bij Roza Ballonvaarten is het geworden. Wij hebben besloten dat als het er nu niet van komt, dit misschien nooit zal gaan gebeuren.

Toen de dag was aangebroken van de ballonvaart kwamen de zenuwen

Toen onze moeder jarig was en wij met een bos bloemen en de cadeaubon bij haar aankwamen was het zo erg leuk om haar niets vermoedend de enveloppe open te zien maken. Zij was zo verrast dat ze wel drie keer moest kijken of dit wel echt waar was. En hierna heeft zij echt de dagen afgeteld. Ik ben natuurlijk wel met haar meegegaan om haar uit te zwaaien n foto’s te maken. Ondanks dat mijn moeder er zo naar heeft uitgekeken was zij op van de zenuwen toen ik haar kwam ophalen. Maar gelukkig waren de zenuwen al snel weg waardoor zij kon gaan genieten. Het is nu zes weken geleden en mijn moeder heeft het nog telkens over haar bijzondere ballonvaart die zij hier in  Brabant heeft gehad. En ze gaf al aan dat zij voor volgend jaar wel weer zo’n mooi cadeau wil hebben. Ik kan dan ook zeker mensen aanraden om hier een vaart te reserveren want de mensen zijn erg vriendelijk en maken er echt een bijzondere ervaring van als ik mag spreken voor mijn moeder.

ewfwefwe 66365-0030 roza-ballonvaarten