Een cocktail workshop op locatie!

logo-headerHallo allemaal, leuk dat jullie mijn blogs weer eens lezen. Zoals jullie van mij weten ben ik een echte levensgenieter. Ik ga het vandaag dan ook hebben over een vrijgezellenfeest die ik laatst had. De dag was vol gepland met leuke dingen. Om mijn blog van vandaag niet te verwarrend voor jullie wil maken pak ik één activiteit eruit, namelijk een cocktail workshop. Ik vond dit zelf een van de leukste dingen die wij die dag gedaan hadden. Wij hadden in ongeveer twee uur tijd alles geleerd om een goede maar vooral heerlijke cocktail te maken. Alle dames gingen aan de slag met shakebeker en wij werden goed begeleid door een trainer. Ook werden er tijdens het maken van de cocktails onze favoriete drankjes gedronken. We hadden echt een leuke tijd en hebben veel gelachen en dit hadden we allemaal te danken aan cocktailexperience.nl.

Beachclub-_5699-1600x1067-800x450

Cocktail party op locatie

Via het bedrijf Cocktailexperience was het mogelijk om deze workshop op elke gewenste locatie te houden. Zij zouden dan voor een complete bar en cocktails verzorgen. Dit was dus ideaal voor ons vrijgezellenfeest. Maar als tip geef ik jullie mee dat deze ook gebruikt kunnen worden voor zakelijke en privé feesten. Dit was dan ook de reden waarom wij hiervoor gekozen hadden, niks is makkelijker om de ‘bar’ naar je eigen huis te laten brengen. Zoon complete bar bestond onder andere uit het volgende: de cocktailkaart, glazen, sappen, fruit en natuurlijk alle andere benodigde ingrediënten. Zo was onze cocktailtrainer natuurlijk op de hoogte van alle baretiquette en zag die er mooi uit in pak. Na die 2 uur pret in het maken van heerlijke cocktail hadden we geen omkijken naar de rotzooi. Het was niet nodig dat wij de bar op moesten ruimen en zo kunnen we gelijk door naar de volgende activiteit. Ik kan jullie dan ook echt aanraden eens een cocktail workshop te doen, het is echt heel leuk!

cocktail-training-800x450