Een super Cursus keramiek

Pas geleden was mijn beste vriendin jarig, dit moest natuurlijk groots gevierd worden en we hadden daarom dan ook alles uit de kast getrokken ervoor. We hadden heel wat georganiseerd maar op het laatste moment was ik het belangrijkste vergeten, het cadeau! Het feest was al een dag later dus ik moest wel snel op zoek gaan naar een passend en origineel cadeau. Na heet wat denken en bellen was mijn zoektocht eindelijk over en vond ik het perfecte cadeau namelijk een Cursus keramiek. Mijn vriendin is altijd al gek geweest op activiteiten die met decoreren en stenen te maken hebben, iets beters kon ik dus niet verzinnen.nl_NL_161576_full

Geslaagd feest

Op de dag dat ze haar feest vierde wist ik al meteen dat ze helemaal door het dolle heen zou zijn en daarom was het extra spannend om te geven. Toen het eenmaal zo ver was stond ik met spanning toe te kijken hoe ze zou reageren op het kaartje met de uitnodiging voor de Cursus keramiek erop. Nadat ze het had geopend was ze even sprakeloos en keek ze me vol enthousiasme aan, het was een geslaagd cadeau!

Origineel

Ze was super blij met het cadeau en daarom wil ik dit met jullie delen. Als jij iemand in je omgeving kent die ook gek is op decoreren of iets dergelijks is zo een cursus uitstekend om te geven als leuk geschenk voor bijvoorbeeld je partner of goede vriend. Kortom het is een super geschenk die voor iedereen geschikt is!cropped-cropped-slidefoto3