Een waterfiets huren in Amsterdam

Voor mijn vriend zijn verjaardag ga ik een waterfiets huren Amsterdam. Omdat ik anders echt niet weet wat ik voor hem kan kopen, leek dit een leuk cadeau voor hem. Vaak gaan wij gezellig in Amsterdam winkelen en lopen dan langs de grachten waar wij regelmatig een bootje voorbij zien komen. Dat leek mijn vriend een geweldig idee om eens via de grachten deze stad te gaan bekijken. Die woorden heb ik goed onthouden en zo wist ik deze keer al snel wat ik voor mijn vriend zijn verjaardag kon geven.  

Een zeer gezellige dag

Op de dag van de verjaardag van mijn vriend zijn wij naar de hoofdstad gegaan. Deze keer gingen wij door middel van een waterfiets te huren in Amsterdam, de stad bezichtigen.

Wanneer je ook de stad eens van een ander standpunt wilt bezichtigen, dan kan ik je aanraden om ook bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos een fiets voor op heet water te gaan huren. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om een wat luxer model te huren, dit model bestaat meerdere stoelen en zelfs een bank. Mijn vriend vond zijn cadeau bijzonder leuk en zo kan hij nog terug kijken op een zeer geslaagde verjaardag.