Erg mooie leren heren jas voor onze vader gekocht

leren heren jas

leren heren jasOmdat mijn vader laatst jarig was ben ik samen met mijn zussen op zoek gegaan naar een leren heren jas. Ik weet namelijk dat hij dit soort jassen erg mooi vindt. Vooral ook omdat zijn vorige jas nog al versleten was. Hij had deze dan ook al zo’n twee jaar en was dus echt toe aan vervanging. Dit was dan ook de reden waarom we online gingen zoeken. Natuurlijk hadden we van te voren zijn maat gevraagd aan onze moeder. Met deze informatie gingen wij op zoek en kwamen wij terecht bij Leather Shop Doci. Dit is een site die je eigenlijk even moet opschrijven, of bezoeken.

Ook jassen voor vrouwen

Wanneer je zelf naar leathershopdoci.nl gaat, zul je zien dat hun assortiment jassen erg uitgebreid is. Ook voor vrouwen hebben zij hier genoeg mogelijkheden. Dit voor goede prijzen, terwijl de kwaliteit goed is.

Wij hebben uiteindelijk een jas gekocht van het merk Versano. Ik kan jullie ook verklappen dat hij er erg blij mee is. De pasvorm is dan ook erg mooi. Het was wel even spannend toen de bestelling bezorgd werd, hij was namelijk ook thuis. Gelukkig wist mijn moeder dat het pakketje die dag bezorgd werd dus riep ze hem op tijd terug waardoor ik de deur open kon. Uiteindelijk liep het dus allemaal goed af.