Fotoboek maken om te overhandigen als geschenk?

Bent u opzoek naar een bedrijf die uw foto’s vast leggen in een fotoboek om te overhandigen als geschenk? Diverse bedrijven maken het voor u mogelijk om prachtige foto’s die uzelf gemaakt heeft te verzilveren op papier, maar welk bedrijf is nu geschikt voor uw foto’s?Banner_Tipsfotoalbum

Een zoektocht op het internet leidt u wellicht naar diverse bedrijven die een fotoboek maken kunnen echter is het wel zo dat wij voor u 24 bedrijven hebben bekeken en daaruit een winnaar is gekomen: Fotofabriek.nl. Hier wordt gewerkt met hoogwaardig kwaliteit voor een vaste lage prijs en dat merkt u. Fotofabriek.nl is dan wel de terechte winnaar maar 23 andere hebben het net niet gehaald om de eerste plek weten te bemachtigen.

Diverse winnaars.

Fotofabriek.nl is dan wel niet de bekendste in ons rijtje, HEMA, Blokker en Albelli zullen u wellicht beter in de oren klinken. Ook de wat bekendere bedrijven hebben deelgenomen aan deze contest en hieruit is een top 24 gekomen. Deze vergelijken doen wijzelf al sinds 2007 aangezien wij het erg belangrijk vinden om foto’s die u niet vergeten wilt dit vast te leggen op geschikt papier.

Het vergelijken van diverse bedrijven wordt door zowel ons als u, de bezoeker, vast gelegd door middel van een goede onderzoek. Fotoboek maken gebeurt door het bedrijf, echter wijzelf kiezen de foto’s. Dit is voor zowel u als degene die de foto’s wilt vastleggen in een fotoboek erg prettig om te mogen doen. Uw eigen fotoboek samenstellen met daarin uw eigen foto’s is een leuke ervaring om dit wellicht de kans te geven en het te proberen.

In de top vijf hebben we ook een nieuw bedrijf mogen benoemen, Vistaprint heeft het mogen waarmaken om goede fotoalbums te maken voor een aantrekkelijke lage prijs. Dit bedrijf staat normaliter bekent als het gaat om visitekaartjes maar wist u dat Vistaprint ook werkt met hoogwaardig kwaliteit aan fotopapier? 250x250

Wellicht bent u nieuwsgierig naar welk bedrijf geheel aansluit aan uw wens om uw eigen fotoboek te maken, echter bent u er nog niet over uit welk bedrijf dan als beste uit de bus komt? Bekijk onze website voor meer informatie, mocht u alsnog vragen hebben kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord.