Gelukkig heeft ICT Aalsmeer ons geholpen

Onze moeder was onlangs jarig en we dachten haar er plezier mee te doen om haar een computer te geven. Met de hele familie hebben we geld bijeen gelegd en hebben zo voor haar verjaardag een computer gekocht. Wat was ze blij toen ze haar cadeautje op haar verjaardag uitpakte. Natuurlijk hadden we de nodige dingen al op haar computer gezet waar ze mee kan werken, ook de spelletjes ontbraken niet. Mijn moeder was inmiddels al bezig met een cursus computeren voor senioren, maar daar leer je volgens mij alleen maar hoe je de computer aan en uit kan zetten. Via internet had ik over ICT Aalsmeer gelezen, een bedrijf die je goed op weg kan helpen met computers. Aangezien we zelf weinig tijd hadden hebben we met dit bedrijf een afspraak gemaakt om eens een keer bij mijn moeder langs te komen. ICT Aalsmeer heeft werkelijk de nieuwe computer van mijn moeder helemaal nagekeken en daar waar nodig was een reparatie uitgevoerd. Ook hebben ze mijn moeder een beetje wegwijs gemaakt op het brede web. Zelf heb ik van de uitleg ook het een en ander opgestoken wat ik bij mijn eigen computer zal kunnen aanpassen. waarborg1-300x290

Goed geholpen

De computer van mijn moeder is helemaal gebruiksklaar gemaakt, en mijn moeder is tegenwoordig dagelijks online te bereiken. De telefoon kan ze bijna de deur uit doen, zeker nu ze  heeft uitgevonden heeft hoe ze met iedereen kan chatten.  Hoewel mijn moeder aardig op leeftijd is kan ze goed overweg met de computer, at merendeel te danken is aan het ICT bedrijf.  clouds5b-1500x400