Groene thee van de markt online!

Groene thee van de markt, kijk eens op de website van dit bedrijf en je treft hier een online markt aan. Hier vind je pure thee waarvan je net even dat verschil proeft in smaak dan wanneer je de standaard smaken van de supermarkt koopt. Omdat mijn vriendin echt alleen maar deze drank drinkt en hier ook echt van geniet, ben ik om mij heen gaan vragen waar ik een goed adres vind waarbij ik haar favoriete smaken melange kan bestellen. Dit adres kreeg ik als tip van een goede vriendin. Het idee is om zelf een heel pakket te maken om dit aan mijn andere vriendin cadeau te geven voor haar verjaardag.

Groene thee van de markt

Ik besloot om deze smaken zelf ook te testen

De website: Groene thee van de markt, heeft de echte pure smaak volgens mijn vriendin en toen ik naar de smaken keek, bedacht ik mij dit eigenlijk ook wel dat ik voor mijzelf ook een bestelling wilde plaatsen. Dus dit heb ik ook gedaan. Momenteel zit ik dit bericht te schrijven onder het genot van deze warme drank in de smaak: Jade Vietnam. Werkelijk wat een groot verschil met wat ik ben gewend. Voor mijn vriendin haar verjaardag heb ik mooie speciale glazen erbij gekocht en ik kon een mooi pakket samenstellen. Wat ik haar zeker weten kan beloven is dat zij niet weet wat zij proeft! Neem daarom zelf eens een kijkje op de website en laat je verlijden.

Groene thee van de markt