Ik ging naar een relatiegeschenken beurs

cadeau experts

Een tijd geleden was ik een jaar samen met mijn vriend en dus gingen we samen naar een relatiegeschenken beurs. Wij vinden het vaak lastig om een leuk cadeau voor bijzondere gelegenheden te kopen voor elkaar. Dus we gingen naar de relatiegeschenken beurs waar we allebei leuke dingen zagen die we eigenlijk wel wilde hebben. Zo konden we allebei een idee krijgen van wat we voor elkaar konden kopen bij verjaardagen en dergelijken, super handig!

cadeauexprets 3

Leuk om te geven

Ik hou sowieso erg van cadeaus geven. Ik vind het leuk om iemand blij te maken met een klein of groot gebaar. Het was hartstikke leuk om eens te kijken met mijn vriend wat hij nou eigenlijk leuk vond om te krijgen en waar hij nou eigenlijk qua cadeautjes echt van houdt. Ik heb een goede indruk op kunnen doen van wat hij wil hebben en daarom heb ik een lijstje gemaakt. Het lijstje dat ik heb gemaakt bestaat uit dingen die hij leuk vond om te en op de beurs. Deze lijst kan ik voortaan dus erg goed gebruiken bij verjaardagen of feestdagen. Ook heeft mijn vriend een goede indruk kunnen krijgen van wat ik leuk vind. Sinds de beurs heb ik al een erg mooi horloge van hem gekregen. Ik kan zeker iedereen aanraden die niet goed weet wat hij of zij voor zijn of haar partner moet kopen om samen naar een vergelijkbare beurs te gaan. Je doet een heleboel inspiratie op en daar heb je zeker een heleboel aan!

cadeauexprets 2