Ik wil graag borstvergrotingen hebben

Iedereen zal me misschien voor gek verklaren maar ik ga mezelf een cadeau geven, ik ga mezelf borstvergrotingen geven. Vooral mijn ouders waren het er beslist niet mee eens dat ik een afspraak had gemaakt bij kliniek Veldhoven om over de ingreep van borstvergrotingen te laten informeren. Mijn ouders hebben altijd gezegd dat het belachelijk is om in een gezond lichaam te snijden, maar ze moesten eens weten hoe een impact dat op mijn dagelijkse leven heeft. Ik voel me al jaren niet gelukkig, de grootste oorzaak waren mijn borsten. Ik droomde er al jaren van dat ik op een morgen wakker werd, en mijn borsten twee cup maten groter waren geworden, maar ja, dat is maar een droom. Ze zeggen wel eens dat dromen bedrog zijn, maar ik wilde van deze droom werkelijkheid maken, daarom heb ik de afspraak bij de kliniek Veldhoven gemaakt. borstvergroting-op-spier

Ik sta op de wachtlijst

Ik heb een zeer goed gesprek bij de kliniek gehad, op mijn vraag of het raar is dat ik grotere borsten wilde hebben, kreeg ik te horen dat ik beslist niet de enige persoon was, en dat grotere borsten vaak heel veel veranderingen in een leven van een vrouw kunnen maken. Dit was voor mij de druppel, ik laat borstvergrotingen uitvoeren. Natuurlijk werden er nog wat onderzoeken gedaan, waaronder de cupmaat. Ook werd er duidelijk uitgelegd hoe de ingreep in werking zal gaan. Helemaal tevreden ging ik die dag naar huis, ik kan haast niet wachten tot ik word opgeroepen om de ingreep te laten uitvoeren. dual-plane-voor

Super tevreden

Op de dag van de ingreep moest ik me al vroeg, en nuchter melden. Nuchter omdat de ingreep onder algehele narcose plaats vindt. Ik was best wel zenuwachtig, dit was de eerste keer dat ik onder narcose ging. Nog geen uur later was de operatie al achter de rug. Ik moest nog een beetje mijn roes uitslapen, maar dezelfde dag mocht ik alweer naar huis. Thuis aangekomen meteen voor de spiegel staan pronken, hoewel er nog verband om zat kon je al duidelijk een resultaat zien van de borstvergrotingen. Eindelijk voelde ik me volmaakt, ook mijn ouders vonden achteraf de ingreep wel goed. Ze merkten aan me hoeveel deze ingreep met me deed, ik was een stuk vrolijker en kon weer genieten van de kleine dingen in het leven. Ook heb ik een nieuwe garderobe gekocht, kleren met een zeer laag decolleté, ik mag er nu zeker wel mee pronken. kv_ill_borstvergroot