Leuk! Zelf sieraden maken pakket.

Het is altijd moeilijk om voor mijn dochter een origineel cadeau te vinden. Ze wordt volgende week 16 jaar. Een moeilijke leeftijd om iets leuks voor haar te vinden. Zo ook deze keer ben ik werkelijk stad en land afgelopen om iets te vinden. Heb haar zelfs meegenomen naar de stad om iets uit te zoeken, maar alles wat zij leuk vond, was voor mij niet betaalbaar, en wat ik leuk vond viel niet in de smaak bij haar. Wat me wel opviel was dat haar voorkeur steeds naar sieraden ging, maar wat ik al zei voor mij onbetaalbaar. Wist niet dat het zo moeilijk kon zijn om iets te vinden. Vroeger toen ze kleiner was had ik altijd snel iets kunnen vinden voor haar, maar nu ze ouder, dus een eigen wil heeft is het alleen maar lastiger. Op internet ben ik ook maar eens gaan kijken, totdat ik op de site van Zelf sieraden maken pakket terecht kwam. Wat een leuk idee is dat. Je kan daar pakketten bestellen waar je zelf leuke sieraden van kan maken. Ook kan je daar workshops bijwonen om de leukste ideetjes op te doen. Eindelijk wist ik wat ik voor mijn dochter kan kopen. sliderr3-1081x368

Een super cadeau.

Vandaag is het de verjaardag van mijn dochter, eindelijk is ze 16 jaar. Voor haar heb ik een workshop bij Zelf sieraden maken pakket besteld. Hier kan ze vandaag met drie vriendinnen naar hartenlust sieraden maken. En als extra cadeautje krijgt ze nog een sieraden pakket mee naar huis. Zo kan ze zelf thuis nog wat leuke sieraden maken. store