Leuke bloemenwinkel in Venlo

Vandaag ga ik naar de bloemenwinkel Venlo om een mooie bos rozen voor mijn moeder te kopen. Mijn moeder is bijna jarig en ik weet toevallig dat rozen haar lievelingetjes zijn. Vaak neem ik dan nog een flesje wijn voor haar mee of een doosje lekkere bonbons. Deze winkel heet Max en bestaat al meer dan 40 jaar. Sinds 1992 zijn zij in het bezit van het meesterbindercertificaat. Dit betekent dat zij gespecialiseerd zijn in het maken van stukken voor speciale doeleinden zoals bruidswerk rouwstukken en bloemstukken voor projecten en gelegenheden.  

Zoveel mooie boeketten

Vaak wanneer ik naar de bloemenwinkel in Venlo ga weet ik bijna nooit waar ik precies naar op zoek ben. Daarom geef ik aan de medewerker vaak de opdracht om een mooi boeket te maken. Deze keer ben ik met het idee naar deze winkel gegaan om een mooie bos in de kleuren van de lente te maken, dus in verschillende kleuren.

Die middag ben ik naar de verjaardag van mijn moeder gegaan en heb haar de fleurige bos overhandigd. Ze was er even helemaal stil van, want zoiets moois had zij nog niet eerder van mij gekregen. Nadat de mooie bos op een vaas werd gezet kon mijn moeder er nog meer van genieten.