Leuke dingen ondernemen

Van je pensioen genieten is iets dat vaak genoemd wordt onder ouderen. Maar wat is nou van je pensioen genieten en hoe doe je dat het best? Aangezien ik al zo’n 11 jaar met pensioen ben, dacht ik laat ik hier eens over gaan nadenken. Kijken of ik andere mensen kan helpen hierbij.

Ik begon met het bedenken van wat ik het liefst doe sinds ik met pensioen ben. Dingen als op vakantie gaan, golfen, rondrijden in mijn auto, uitslapen, koken en natuurlijk uiteten gaan. Na deze opsomming kwam ik al snel tot de conclusie dat het doen van leuke dingen geweldig is tijdens je pensioen. Dingen ondernemen waarvan je gaat lachen en waar je van geniet is voor mij de manier om van mijn pensioen te genieten.

Gezelschapfoto

Na nog wat langer nagedacht te hebben, begon ik hier toch aan te twijfelen. Wat is er nu belangrijker dan leuke dingen doen? Nou, iemand hebben om die leuke momenten mee te delen. Als je leuke dingen doet, maar je bent alleen, dan mis je altijd de gezelligheid. Daarom denk ik dat samen zijn, sociaal contact en samen genieten en belangrijkst is tijden je pensioen.

Ik kwam een paar dagen terug de volgende datingsite tegen: www.50plusmatch.nl. Hier is het mogelijk om leeftijdsgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen. Dit is de perfecte site voor ouderen die van hun pensioen genieten, maar niemand hebben om hun plezier mee te delen. Dus geniet je van je pensioen maar mis je toch net dat beetje extra. Dat samen zijn en samen kunnen genieten? Kijk dan op 50plusmatch en misschien is daar wel de geschikte partner.