Mokken bedrukken bij Maxmokken.nl

maxilia-logo (1)

Op kantoor of in jouw bedrijf worden veel warme drankjes gedronken? Thee, koffie, chocolademelk of soep? Houd je van een duurzame mok op je bureau? Laat dan bedrijfsmokken bedrukken met een persoonlijke naam en de slogan van jouw bedrijf. Natuurlijk kun je ook kiezen om er een foto of logo op te laten zetten.

Op Maxmokken zie je allle mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar. Het is belangrijk om na te denken over het soort mok en het aantal mokken. De kleur van de mokken en wat je er op wilt laten drukken. Er is van alles mogelijk, maar daar hangt wel een prijsje aan. gelukkig kun je via Maxmokken een zachte prijs krijgen voor het bedrukken van bedrijfsmokken.310491x

Bedrukte mok bij een huwelijk

Heb jij een jubileum te vieren of een huwelijk en wil je de gasten iets mee geven? Ook dan is een bedrukte mok een waardevol geschenk. Jaren lang zal er aan het feest worden teruggedacht, wanneer men ontspannen koffie of thee drinkt uit deze mok.

Mokken bedrukken bij Maxmokken.nl gaat snel en voordelig. Vraag een offerte aan voor het aantal wat je nodig hebt en de specifieke wensen, die jij hebt voor de opdruk op de mok. Vrijblijvend zorgt Maxmokken voor een prijsopgave en een gratis proefexemplaar, zodat je beter het resultaat kunt beoordelen en eventueel nog een wijziging kunt laten aanbrengen.

Maxmokken is expert in het bedrukken van mokken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben voor elke gelegenheid wel een passende mok. Maak gebruik van dit gunstige aanbod je mokken bedrukken bij Maxmokken.nl. Zeg het met een mok!

logo (1)