Mooie fiets kopen Utrecht

Over een paar dagen is mijn vriend jarig dus dan hebben we een groot feest. Hij wordt dertig jaar, een leeftijd die wij niet zomaar voorbij laten gaan. Natuurlijk hoort bij een bijzondere leeftijd ook een mooi cadeau. Het toeval was dat hij vorige week een ongeluk met zijn fiets heeft gehad. Gelukkig heeft hij er niets aan over gehouden, maar zijn fiets kan het niet meer navertellen. Jammer voor de fiets natuurlijk maar voor mij wel een idee om voor mijn vriend een nieuwe fiets te kopen. Hiervoor ga ik naar fiets kopen Utrecht, daar hebben ze altijd zeer mooie fietsen staan tegen leuke prijzen. Samen met een vriendin heb ik afgesproken om naar Utrecht te gaan om een dagje te gaan shoppen. Mijn vriendin was ook op zoek naar een andere fiets, dus dat konden we mooi combineren om ook een fiets te gaan kopen Utrecht. cropped-1523965_1388379491420437_878494066_o-1024x272

Twee mooie fietsen gekocht

Natuurlijk is het altijd beter wanneer je een fiets gaat kopen om er als eigenaar zelf een stukje op te gaan rijden. Maar deze keer was het echt niet leuk om mijn vriend mee te nemen het moest echt een verrassing blijven. Met de fietsenmaker had ik afgesproken als de fiets echt niets voor mijn vriend is hij deze zo kan omruilen voor een andere fiets. Mijn vriendin heeft bij de fietsenwinkel ook een mooie fiets gekocht. Ben benieuwd of mijn vriend zijn fiets een mooi cadeau vindt. 150950_1388289818096071_211956768_n