Mooie herinneringen maken

Doorgaans worden we in het leven niet gelukkig van spullen. Leuk maar oppervlakkig. Dingen in het leven die er pas echt toe doen, zijn de belevingen met partner, familie vrienden en collega’s. Koesteren en bewaren doen we met filmpjes en foto’s. Gewoon omdat ze zo waardevol en zeldzaam zijn. Die fijne momenten vastleggen doen we om er samen op terug te kunnen kijken. Een herinnering bewaren aan bijvoorbeeld een feest, jubileum of afscheid kun je versterken door een klein cadeautje als een Luxe pen achter te laten. Steeds wanneer je die pen weer ter hand neemt borrelt er een herinnering op. Een aandenken aan je bruiloft of een reclame item voor de promotie van een bedrijf, whatever. Zo’n slimme gift is meer dan een gereedschap om mee te schrijven.

Dierbaar cadeau

Van alle cadeau’s die je in je leven ontvangt zijn het zelden de dagelijkse spullen die bijzonder zijn. Persoonlijke dingen waar goed over nagedacht zijn,blijven je het meest dierbaar. De mooiste geschenken zijn de cadeautjes waar een verhaal aan vast zit. Een Parker pen met eventuele mooie tekst erin gegraveerd, blijf je gebruiken. Zo dierbaar dat je hem daarom ook nooit kwijtraakt. Niemand neemt een persoonlijke pen van je mee. Die wordt je gegund omdat iedereen weet dat het, net als een foto, waardevol is voor die ene persoon. 

Duurzaam vanwege kwaliteit

Een balpen , het soort van dertien in een dozijn, als die maar schrijft, belandt als snel in de vuilnisbak. Goedkoop en gaat niet lang mee. In deze tijd van consuminderen en duurzaamheid kan het anders. Kies voor goede spullen waar je lang mee doet. Vaak is het even een investering, maar op de lange termijn de moeite waard. Een kwaliteitsproduct als een pen van cross past daarom in onze tijd van milieuvriendelijk en bewust leven.