Naar tattooshop Rotterdam

Een vriend van mij heeft een mooie tatoeage laten zetten bij een tattooshop Rotterdam. Deze was zo mooi gezet dat ik er zelf ook wel een wilde. Omdat ik eigenlijk al jaren aan het twijfelen ben, wel of geen tatoeage, heeft deze vriend mij ervan overtuigd om naar deze tattooshop in Rotterdam te gaan. Hierdoor maakte ik een afspraak om mijn droom tatoeage te laten zetten. Bij binnenkomst bij Tattoo Piercing Oldtimer, werd ik vriendelijk geholpen daar een medewerkster. Zij vroeg aan mij wat ik graag wilde voor een tatoeage en ik liet haar de tekening zien van wat ik graag wilde. Er werd daarna een prijs opgemaakt en deze viel mij echte mee. Hierdoor wist ik het helemaal zeker dat ik deze tatoeage ging laten zetten door deze onderneming. Deze medewerkster ging ook mijn tatoeage zetten en vertelde wat ik er een beetje van kon verwachten. Zij zorgde ervoor dat ik me steeds meer op mijn gemak ging voelen en zij ging aan de slag met het zetten van de tattoo.

Tatoeage

Zeer tevreden en heel mooi

Door tattooshop in Rotterdam, oftewel Tattoo & Piercing Oldtimer, ben ik nu trotse eigenaar van een tatoeage. Hij is echt heel mooi gezet en de kleuren zijn perfect. De nazorg van mijn tattoo werd goed uitgelegd door hen. Ik raad ieder ander aan die in omgeving Rotterdam woont een kijkje te nemen bij deze onderneming. Je zou er echt geen spijt van krijgen.

Tattooshop