Nicer dicer plus maakt koken weer leuk

img_1Nicer dicer plus maakt koken weer leuk

Koken vinden veel mensen heel leuk. Ik ben niet een van die mensen. Ik vind koken een rotklus en zou het liefst koken elke dag overslaan. Met de nicer dicer plus kan ik het gelukkig nog regelmatig opbrengen om gewoon te koken, ook al heb ik weinig zin. Ik ben niet zo van uitgebreid koken. Wel vind ik het fijn om gezond te eten. Daar komt vaak bij kijken dat je veel groente moet snijden. Dat vind ik dan weer heel vervelend. Ik wil helemaal niet de hele tijd in de keuken staan en regelmatig mezelf in de vingers snijden. Ik ben ook nog niet heel handig dus het snijden in de vingers gebeurt met regelmaat. De nicer dicer plus maakt dat ik gewoon een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel kan zetten zonder bloed in de keuken en uren kwijt te zijn. Ik vind gezond eten belangrijk omdat ik graag fit blijf. Toch at ik vaak gemakkelijke maaltijden en nam ik vrijwel nooit de moeite om gezonde recepten te zoeken. Nu ik de nicer dicer plus heb doe ik dat wel, en ik ben al een paar kilo kwijt. Zo snel kan het gaan als je alleen al goed op je eten let. Dat vind ik een heel prettig idee. De nicer dicer plus is overigens niet eens heel duur. Normaal zijn dat soort apparaten belachelijk duur en gaan ze ook nog eens snel stuk. Dat wil niemand natuurlijk. De nicer dicer plus heb ik al meer dan een jaar en er mankeert niets aan. Bovendien was hij helemaal niet zo idioot duur. Het enige nadeel is dat de nicer dicer plus niet altijd helemaal schoon wordt in de afwasmachine. Maar dat is gewoon een kwestie van even er overheen met een afwasborstel.