Nieuwe tip: Hoezzi, voor de leukste hoesjes

Heb je bijvoorbeeld een verjaardag of een ander heuglijk moment te vieren en wil je iemand eens helemaal verrassen, neem dan vooral eens een kijkje op de website van Hoezzi, de nieuwe hoesjesmaker op de markt. Aan de hand van mijn eigengemaakte hoesje zal ik illustreren hoe gemakkelijk en leuk het is iemand persoonlijk te verrassen.

24

Zelfgemaakte en dus zeer persoonlijke telefoonhoesjes

Hierboven is het door mijzelf gemaakte hoesje via de website van Hoezzi. Dat gaat heel gemakkelijk, je hoeft enkel een foto op te laden van het moment dat je vastgelegd wilt hebben en voila – het proces is in gang gezet. Het bedrijf heeft een eigen ontwerpprogramma geïncorporeerd in de website waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt met je hoesje.

6

In dit kader had ik natuurlijk ook voor een heel ander soort hoesje kunnen kiezen, bijvoorbeeld voorzien van enkele decoraties. Op onderstaand voorbeeld is het design te zien dat ik als alternatief in mijn hoofd had. De vriendin voor wie ik dit hoesje maakte heeft echter een nogal uitgesproken smaak en ik was bang dat de door mij gekozen decoratie misschien niet in precies die smaak zou vallen. Daarom heb ik toch voor de bovenste optie gekozen en ik moet zeggen – ook daar staan we er beiden zeer leuk op! Ik heb mezelf bewust iets groter op de foto gezet opdat ze altijd een mooi aandenken aan mij heeft, we zijn niet voor niets al tien jaar vriendinnen – precies de reden waarop ik haar op een presentje als dit besloot te trakteren.

27

Bijkomend voordeel van Hoezzi is dat het bijzonder betaalbaar is. Het hoesje zelf is nog geen vijftien euro en de verzendkosten zijn volgens de norm ook onder de twee euro. Dat maakt het niet alleen een bijzondere verrassing, maar ook nog eens een optie voor elk budget. Iedereen heeft een hoesje ter bescherming nodig en het is dus een zeer veilige keuze voor een cadeau – en nog een heel speciale ook!