Op zoek naar een nieuwe fiets bij fietsenwinkel Naarden

Een van mijn kinderen is bijna jarig, en gaat eerdaags naar het voortgezet onderwijs. op zich een grote stap als je eerst als de grootste van de school was, en nu op de nieuwe school weer een van de kleinste bent. Ik kan me zelf die periode van vroeger nog herinneren. Ook dat ik toen werd gepest omdat ik nog op een kinderfietsje naar school kwam. Dit heeft toen zoveel indruk op mij gemaakt dat ik daarom voor mijn zoon een nieuwe fiets wil aanschaffen. Daarom heb ik hem meegenomen naar fietsenwinkel Naarden, hier mag hij een nieuwe schoolfiets voor zijn verjaardag uitzoeken. Gelukkig hebben we er de middelen voor, en kan ik hem zo heel wat leed besparen. Mijn ouders hadden er toen niet de middelen voor en vonden het vreselijk dat ik door mijn fiets op school werd gepest. Ik moet zeggen dat er bij de fietsenwinkel Naarden enorm veel keuze is uit de fietsen. Maar niet alleen de verschillende soorten fietsen is hier enorm, ook de enorme prijsklassen zijn hier te vinden. Zo is er voor elk budget wel een betaalbare en degelijke fiets te vinden.   biketotaal

Een hele mooie fiets

Inmiddels heeft mijn zoon al meerdere ritjes op zijn nieuwe fiets gereden, en hij is er enorm blij mee. Niet heeft hij nu een fiets met meerdere versnellingen, ook kan hij nu voorop zijn fiets een krat plaatsen waar hij zijn schooltas in kan zetten. Hij kan haast niet wachten tot de eerste schooldag is aangebroken en hij met zijn nieuwe fiets naar school kan.  Koga_logo