Op zoek naar iets origineels? Ga naar Cadeau keuken.

Vandaag kregen we bij de post een uitnodiging voor een verjaardag van mijn tante, ze wordt 50 jaar. Normaal wordt een verjaardag in de familie nooit zo groot gevierd, maar op bijzondere verjaardagen, huren we altijd een zaaltje af en vieren het groots. Zo ook dus deze keer, totaal worden er 100 mensen verwacht. Bij een bijzondere verjaardag hoort natuurlijk een bijzonder cadeau. Mijn tante is een echte kookfanaat, dus een cadeau in die richting zal altijd wel in de smaak vallen. Ben al een paar keer de stad in geweest om iets leuks te vinden, helaas tot nu toe nog steeds zonder enig resultaat. Toch maar eens op internet kijken of ik daar soms iets leuks kan vinden. Snel valt mijn oog op Cadeau keuken. Hier kunt u de keuze maken uit bedrukt tafellinnen dat persoonlijk is ontworpen door Angelique Joosten. Wat een leuke en originele cadeautjes staan hier tussen. Mijn tante heeft altijd de tafel netjes gedekt als je daar blijft eten. De laatste keer viel me het op dat het tafellaken wat op tafel lag meerdere slijtage plekken vertoonden.  Tafelmanieren-detailfoto-2-300x200

Een mooi tafellaken.

Eindelijk wist ik wat ik voor mijn tante kon kopen, een uniek tafellaken met bijpassende servetten, allemaal bedrukt met de schaapjes van Texel, haar favoriete vakantieplek.  Dankzij Cadeau keuken heb ik voor een bijzondere verjaardag een super uniek cadeau gegeven, wat ook nog erg leuk was ingepakt. maatwerk-300x256