Oxboard: koning onder de hoverboards

Er zijn meerdere merken die hoverboards (ook wel balance boards genoemd) verkopen. Dit betekent ook veel verschillen in kwaliteit. Veel hoverboards worden in China gemaakt en de kwaliteit die daarbij hoort is niet altijd even goed. Een hoverboard uit het duurdere segment is echter niet voor iedereen weggelegd. We hebben allemaal ons eigen budget en kopen op basis hiervan ons hoverboard. Is je budget wat groter, kies er dan voor om een Oxboard te kopen, dan koop je kwaliteit in techniek, design en materiaal.

Kies je voor een Oxboard dan rijd je altijd goed

Het Eindhovense Oxboard is als eerste bedrijf in Nederland begonnen met het produceren van hoverboards en introduceerde de Oxboards in 2015 in Europa. Ze verkopen niet de goedkoopste hoverboards in de markt, maar volgens de meeste testen wel die met de beste kwaliteit. Het is aantrekkelijk om nu een originele Oxboard aan te schaffen. Door de nieuw ontwikkelde Oxboards is deze nu flink goedkoper geworden, uiteraard met behoud van de bekende kwaliteit. Bij Oxboard staan veiligheidseisen hoog op de prioriteitenlijst. De Oxboards voldoen aan verschillende internationale normen. Zowel op het gebied van veiligheid (denk hierbij ook aan brandveiligheid van de accu) als op het gebied van recycling.

Het oog wil ook wat

De hoogwaardige techniek maakt de Oxboard zeer betrouwbaar en het rijden een ervaring die overgelijkbaar is met de goedkopere hoverboards. Een speciale sportstand zorgt ervoor dat je nog soepeler rijdt. De accu is in 2,5 uur volledig opgeladen en gaat lang mee.

Aan het design van de Oxboard is evenveel aandacht besteed als aan de techniek, waardoor hij er gelikt uit ziet.  De Oxboards zijn uitgevoerd in heldere en stoere kleuren waar je mee voor de dag kunt komen. Maar ook hier vind je weer de kwaliteit terug in het hoogwaardige krasvrije kunststof.

Oxboard en innovatie

Het gemiddelde hoverboard kan personen van 100 kilo dragen. Het stevige kunststof van de Oxboard is geschikt gemaakt voor personen met een gewicht tot 120 kilo. Ondanks de huidige hoge kwaliteit blijft Oxboard innoveren zowel op het gebied van techniek als materiaal en design. Dit blijft het aantrekkelijk maken om een Oxboard kopen in plaats van een goedkoper en minder veilg hoverboard.

Je tweede of derde Oxboard kopen

Goede hoverboards en de Oxboard blijven een groot deel van hun waarde behouden, waardoor je je oude versie tegen een goede prijs tweedehands kunt verkopen. Dit geldt allen als er niet teveel beschadingen zijn. Hoe meer bschadigingen hoe lager de verkoopprijs zal zijn. De verkoop van je oude Oxboard  maakt het interessant en zeker de moeite waard om een nieuwe verbeterde versie Oxboard te kopen en het verschil te ervaren. Met het kopen van een Oxboard heb je een echt Nederlands kwaliteitsproduct waar je van op aan kunt onder je voeten.