Papieren tasjes bestellen?

Rotimshop

Wil je voor jouw onderneming graagpapieren tasjes bestellen voor klanten? Neem dan zeker eens een kijkje bij Rotimshop. Bij deze partij kun je terecht voor heel veel papieren tasjes in diverse formaten, kleuren en uitvoeringen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen basic papieren tassen en budget papieren tassen. Waar kies jij voor?

Basic of budget papieren tasjes

Bij Rotimshop vind je zowel basic als budget tasjes. De basic papieren tassen hebben een gedraaid papieren handvat, een budget papieren tas heeft een platte handvat. De budget tassen zijn verkrijgbaar in bruin of wit, terwijl de basic tassen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Bij beide soorten geldt dat je deze kunt bestellen in verschillende formaten. Heb je een eigen winkel? Dan raden we je aan om te kiezen voor tassen in verschillende formaten. Zo kun je artikelen van verschillende groottes in de tasjes pakken.

Bedrukte tasjes bestellen

Naast dat je onbedrukte tasjes kunt bestellen, kun je bij Rotimshop ook terecht voor het laten maken van bedrukte tasjes. Het laten bedrukken van tasjes met jouw logo of bedrijfsnaam zorgt voor meer naamsbekendheid. Let erop dat de bedrukte tasjes wel een langere levertijd hebben dan de onbedrukte tasjes.

Waarom bestellen bij Rotimshop?

Tegenwoordig zijn er heel veel partijen waar je terechtkunt voor het bestellen van papieren tassen. Waarom we je aanraden om een kijkje te nemen bij Rotimshop? Allereerst hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankopen binnenkomen. Alle onbedrukte papieren tassen zijn namelijk leverbaar uit voorraad in het eigen magazijn. Hierdoor kun je uitgaan van een snelle levertijd. Een ander voordeel van Rotimshop is dat er veel waarde wordt gehecht aan het verlenen van een juiste service. Heb je dus nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van het bedrijf.