Pennen bedrukken als verjaardagscadeau

Als ik op verjaardagen aanwezig ben zorg ik er altijd voor dat ik een leuk cadeau meeneem. Ik vind het fantastisch om mensen te verassen met een erg leuk cadeau. Het mooiste is dat een leuk cadeau niet eens duur hoeft te zijn. Ik vind vaak erg leuke cadeautjes voor een leuke prijs. Dit keer kwam ik uit bij Max pennen, hier kan je je pennen bedrukken. Ik wilde namelijk een cadeau voor mijn oom kopen. Hij was pas geleden jarig en ik had weer het perfecte cadeau. Mijn oom werkt namelijk op kantoor en ik krijg nog wel eens verhalen mee over hem. Zo hoor ik dat hij vaak bij mensen om een pen vraagt omdat hij zijn eigen pennen vaak kwijt raakt.

Een super goed idee!

Daarom leek het mij echt een leuk idee om hem een pen te geven met zijn naam er op. Ik ben goed op het internet gaan zoeken en nadat ik veel recensies gelezen had kwam ik uit op de website van Maxilia. Hier kan je pennen bedrukken voor een leuke prijs. Ik heb meteen besloten om er drie voor hem te kopen. Ik heb zijn naam op de pennen laten drukken en het logo van het bedrijf waar hij werkt. Toen ik het cadeau aan hem gaf moest hij lachen en hij vond het ook erg handig. Hij vertelde mij dat hij nu eindelijk niet meer zijn pennen kwijt gaat raken omdat hij deze pennen bijzonder vindt. Ik ben erg blij dat ik hem heb kunnen verassen en ik hoop dat hij deze pennen niet kwijtraakt!