Plezier met een Dolly Bakfiets

Wat kun je toch een plezier beleven met een Dolly Bakfiets! Met mijn verjaardag wilde ik maar al te graag een fiets. Echter geen standaard fiets, maar de elektrische variant hiervan! Meerdere keren had ik op het internet gezocht naar een fiets wat bij mij past. In de eerste instantie dacht ik dat er geen exemplaar bij mij past. Tot op het moment dat ik op de bovenstaande website terecht kwam. Hier merkte ik meteen dat dit perfect bij mij past! Zowel voor mij alleen, alsmede met mijn kinderen samen kunnen wij dan op stap. Kortom, deze fiets is perfect en zeer lichtgewicht in gebruik!

Neem zelf ook eens een kijkje op deze website

Op de dag van mijn verjaardag kwam mijn partner naar mij toegelopen met het bericht dat ik maar eens in de tuin moest kijken. Onder een groot doek stond dan toch echt mijn Dolly Bakfiets! Zelfs in de kleur die ik maar al te graag wilde hebben! Mijn dag kon echt niet meer stuk en ik wilde graag een rondje gaan fietsen. Als eerste ben ik alleen op stap gegaan om daarna terug te keren met de kinderen. Vanaf dat moment ben ik standaard met de fiets naar het werk of supermarkt gegaan en het bevalt mij ontzettend goed.