relatiegeschenken beurs heel leuk

 

1

Ik ben een tijdje geleden op de relatiegeschenken beurs geweest voor mijn bedrijf. Zoals jullie misschien al wel weten heb ik namelijk een eigen schoenen winkel. Zo nu en dan komt er een ander bedrijf langs en die koopt dan heel erg veel schoenen van ons op. Hier ben ik dan heel erg blij mee vandaar dat ik dus een geschenk nodig had voor bedrijven die dit deden. Dat wil ik dan als bedankje toesturen of mee geven. Vandaar dat ik het dus een goed plan vond om naar de beurs te gaan en eens te zien wat ze allemaal hadden op het gebied hier van. Wat ik tegen kwam was echt super leuk1

Er was op de beurs echt veel te vinden

ik kon mijn ogen niet geloven op de beurs. Ze hadden namelijk van alles en nog wat. Voor elk bedrijf of branche was er wel iets bedacht om als geschenk te geven. Dit was leuk om te weten aangezien ik eerst dacht dat ik hier dus best beperkt in zou zijn maar dat is dus niet het geval.

Ben jij ook opzoek naar een leuk relatie geschenk?

Als jij ook een relatie geschenk zou willen geven neem dan een kijkje op de website van relatiegeschenken beurs. Hier op valt namelijk al veel te zien van wat er allemaal is. Ik weet zeker dat je snel iets leuks zal gaan tegenkomen als je goed kijkt.