Soorten cadeaus voor dames

1 espadrilles

Sneakers zijn eigenlijk altijd een goed cadeau: of het nou zomaar is of als cadeau voor iemand zijn of haar verjaardag. Bij elke outfit past eigenlijk wel een sneaker en er zijn dan ook talloze soorten sneakers. Van kleurrijke tot witte, alles is mogelijk en je kunt elke sneaker bij elke gelegenheid combineren. ‘s Zomers is er weer een trend voor lage  kleurrijke of juist beige sneakers dames en ‘s winters zie je juist veel meer hoge zwarte sneakers dames voorbij komen. Naast dat er talloze soorten sneakers zijn, zijn er ook ontelbare merken sneakers waarbij ieder merk weer een eigen statement sneaker en eigen voetbed heeft.

Ga je voor hoog of laag?

Zoals eerder genoemd heb je heel veel soorten, hoogtes en kleuren sneakers. Je kunt bijvoorbeeld een hoge sneaker aanschaffen, die boven je hak uitkomt. Je kunt ook voor een lage sneaker kiezen, die net boven je enkel uitkomt. De laatste jaren zie je steeds meer lage sneakers, maar maken de hoge sneakers ook zeker een comback. Deze comback wordt gemaakt met grote merken als Nike en Adidas die weer modellen uit bijvoorbeeld de jaren ‘90 gebruiken en deze opnieuw uitbrengen. Een hoge sneaker staat er meer om bekend om de gehele voet wat meer warm te houden en de lage sneaker wordt juist ‘s zomers veel gedragen om de voet juist wat meer te luchten.

Online op zoek naar de perfecte sneakers

Je kunt zowel online als offline op zoek naar jouw nieuwe paar sneakers. Er zijn duizenden websites die een divers en breed assortiment aan sneakers aanbieden, waardoor jij snel jouw nieuwe pareltjes zult vinden. Je kunt hier gemakkelijk op jouw favoriete merk, gewenste maat en prijssegment filteren. Ook krijg je steeds meer websites die alleen exclusieve sneakers aanbieden, die in een wat duurder prijssegment vallen. Deze websites zijn vaak gekoppeld aan resellers programma’s als StockX en de app SNKRS van Nike, waarop je kunt meedoen aan biedingen op recent uitgebrachte sneakers van het eerder genoemde merk of andere grote sportmerken.