Thesneaker.nl vergelijking’s website

1

Al een aantal jaar ben ik een vaste klant bij Thesneaker.nl. Het is een zeer professioneel bedrijf die je sneakers laat vergelijken op prijs. Over het gehele assortiment hebben ze fantastische prijzen van de beste winkels. Ze zijn erg handig om de voordeligste te vinden. Dit keer had ik Witte sneakers besteld via de website van hun en ze zitten echt fantastisch. Ze zitten precies goed en ik krijg er geen zweetvoeten in. Ook voor mijn zoontje heb ik een paar sneakers besteld en hij is er ook erg blij mee. Ze zijn echt van hele goede kwaliteiten en zijn niet kapot te krijgen.

2

 

Echt een aanrader.

Als je via Thesneaker.nl je schoenen besteld heb je ze binnen twee dagen al binnen thuis. Ze hebben een uitstekende service en dat geeft maar weer is aan hoe professioneel ze zijn. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ze opnemen. Zowel via de mail als telefonisch. Ik vind dat echt superfijn en van die mogelijkheid moet je ook zeker gebruik maken.

Zeker de moeite waard

Verder wil ik jullie heel erg bedanken voor deze schoenen en over een aantal maanden zullen jullie vast en zeker weer een bestelling van mij binnen krijgen of van mijn zoontje. Het is voor iedereen die de website nog niet kent zeker aan te raden om een bezoekje te plegen. Voor iedereen staat er wel wat leuks tussen.