Tip voor een leuk cadeau: een passe partout maken

Ben altijd iemand geweest om voor een verjaardag een leuk, maar zeker een origineel cadeau te geven. Ben dan ook al weken van te voren druk om een leuk cadeau uit te zoeken als er iemand jarig is. Zo is eerdaags mijn broer jarig, en voor hem iets leuks te vinden is altijd al een ramp geweest. Nu is het zo dat hij helemaal verzot is op motors, en alles wat hiermee te maken heeft. Zo had ik hem vorig jaar voor zijn verjaardag een dag Zandvoort gegeven. Daar kon hij met zijn eigen motor een dagje racen op het circuit. Hij was helemaal door het dolle heen toen hij dit cadeau op zijn verjaardag uitpakte. Maar ja, een jaar is zo voorbij en wat moet ik hem nu geven? Toevallig is er vorig jaar door een goede vriend een zeer mooie foto van mijn broer gemaakt. Zo mooi dat ik erover denk om deze foto aan hem te geven op zijn verjaardag. Dan wel een zeer mooie vergroting en dan laat ik een passe partout maken. Met foto en al ben ik naar lijstenmakerij van Antwerpen gegaan en heb daar de mogelijkheden bekeken om voor deze foto een passe partout maken.   20151104_105414-300x148

Mooi cadeau

Op de verjaardag van mijn broer was het zeer druk en gezellig. Door mijn werk kwam ik wat later op het feest, maar dat mocht de pret niet drukken. Toen mijn broer zijn cadeau uitpakte schoten de tranen in zijn ogen. Zo een mooie actie foto met een bijzonder mooie lijst was voor hem een geweldig cadeau.  lijst-151-1-300x300