Wenkbrauwen epileren Tilburg als verassing

Mijn vriendinnen en ik gaan regelmatig naar de beautysalon te Tilburg om lekker te ontspannen, maar er is altijd één vriendin die wel mee wil maar eigenlijk nooit echt tijd heeft. Nu dacht ik dat het misschien wel een leuk idee zou zijn dat ik haar Wenkbrauwen epileren Tilburg als cadeautje zou geven, leuke verassing toch. Dit heeft naar mijn mening goed uitgepakt en daarom is het misschien ook een leuk idee voor jou om Wenkbrauwen epileren Tilburg als verassing te geven.

beauty2

Simpel cadeau geregeld

Ik ben er snel langsgereden om even een cadeaubon op te halen met de juiste behandeling erop, dit ging vrij eenvoudig en de medewerkers waren er goed over te spreken en vonden het een leuk cadeautje. We zaten gezellig in de zon toen we als groep het cadeautje overhandigde, mijn vriendin vond het geweldig, ze was heel erg blij dat ze nu zelf kon bepalen wanneer ze zou gaan. De eerste stap was gelukt, ze was er heel erg blij mee!

beauty1

Nadat ze de bon had gebruikt waren haar wenkbrauwen perfect bijgewerkt en was ze een nieuw persoon. Ze was heel erg blij met het resultaat en wist nu zeker dat ze ondanks dat ze nooit tijd heeft toch vaker met ons mee zou gaan. Ze zei me heel duidelijk dat ze de medewerkers super vond en dat de sfeer echt gezellig was, ook de behandeling was prettig en ze had er echt van genoten. Wil jij nou ook een cadeau geven, dan is dit echt een aanrader!