Sinterklaascadeautjes

De eerste Sinterklaascadeautjes al in huis

 

Het klinkt wellicht een beetje gek maar ik heb de eerste sinterklaascadeautjes al wel weer in huis. Ik ben me er erg bewust van dat dit heel erg vroeg is maar ik vind het fijn om op deze manier al een en ander te kunnen verzamelen. We hebben twee kleine kindjes en die vinden het natuurlijk geweldig om cadeautjes te krijgen met deze feestdag en daarom vinden we het leuk om hier wat goede cadeaus voor te verzamelen. We kiezen er voor om niet hele kleine en heel veel cadeautjes te kopen maar om juist een paar grote cadeaus in te slaan en daarom heb ik er dus nu al een paar klaar liggen.

 

Winkelen in de uitverkoop

 

Dit jaar is de eerste keer uitverkoop al geweest en dan is het zo enorm veel voordeliger om speelgoed te kopen en dat maakt dat ik op een hele voordelige wijze al sinterklaascadeautjes heb kunnen kopen. Ik vind het leuk om de winkels te bezoeken voor de sinterklaascadeaus maar ik vind het ook leuk om mezelf wat geld te besparen en ik weet dat ik, rond de sinterklaas zelf, altijd nog wel de winkels in duik om wat laatste cadeaus in te slaan en dus maak ik me daar maar niet te druk over.

 

Een flinke zoektocht

Wanneer u ook elk jaar weer een hele zoektocht heeft naar de gewenste sinterklaascadeautjes dan kan ik u aanraden om het internet goed in de gaten te houden want hier vindt u, gedurende het hele jaar, tal van leuke aanbiedingen voor het kopen van cadeaus die goed passen bij deze dag. Het is leuk om de berg cadeautjes zo te zien groeien maar ook altijd wel erg fijn wanneer de cadeaus dan eindelijk verdeeld zijn. Bij ons betekend dit dan vaak wat ruimte in de kast die ik een paar weken later dan alweer op ga vullen.

Geef een reactie